KÖTÉLTECHNIKA
koteltechnika.hu
iso iso A Logo
Kosár megtekintése
Kosár tartalma:
{{products.length}} Termék

A Kötéltechnika Kft. egyszemélyes vállalkozásként indult 2009-ben, családi hagyományokat követve. Az elmúlt években dinamikusan fejlesztettük vállalkozásunkat, és mára Magyarország piacvezetője vagyunk a védőháló- és sportháló gyártás területén. A hazai piacon versenytársainkénál nagyságrendekkel nagyobb mind az árukészletünk, mind a gyártási kapacitásunk. A cég alkalmazottainak létszáma és kapacitása folyamatosan növekszik.

A Kötéltechnika Kft. ISO 9001-es minősítéssel rendelkezik, az európai szabványoknak megfelelően dolgozunk. 2013-ban a magyar piac mellett regionális terjeszkedésbe kezdtünk: már a környező országok piacaira is kiléptünk.

LETÖLTHETŐ FÁJLOK

Kötéltechnika Kft. videó

videó megnézése

Cégbemutató

fájl letöltése

Foci kapuháló termékbemutató

fájl letöltése

Kézilabda háló termékbemutató

fájl letöltése

Kordon termékbemutató

fájl letöltése

Munkavédelmi háló termékbemutató

fájl letöltése

Védőháló termékbemutató

fájl letöltése

Hisszük, hogy a hatékonyság, az ügyfelek legmagasabb színvonalú kiszolgálása és szakmánk szeretete hozza meg számunkra a sikert, és tudatában vagyunk annak, hogy ebben a szakmában nincs pardon, megrendelőink elvárják a kifogástalan munkát.

A Kötéltechnika Kft. küldetése, hogy minőségi egyedi és szabványos köteleket és hálókat készítsen vásárlóinak, hogy biztonságot, kényelmet, szórakozást biztosítson, és mindeközben esztétikai élményt is nyújtson.

A Kötéltechnika Kft. Magyarországon egyedülálló kapacitással és technikával rendelkezik a hálógyártás terén. Vállalkozásunk egyik ígéretes szegmense a kordonállványok, díszkötelek gyártása a hozzájuk tartozó szerelvényekkel együtt. A kötelek és hálók mellett megtalálhatóak nálunk a hevederek – redőny-, emelő- és rakományőrző hevederek -, és a gurtnik, sőt, egy új technológiának köszönhetően ma már hevederhálókat is gyártunk.

A Kötéltechnika Kft. büszke arra, hogy termékei túlnyomórészt fonalként érkeznek az üzemünkbe, és késztermékként – például foci kapuháló vagy kordonkötél - távozik raktárunkból. Törekszünk a lehető legracionálisabb anyagfelhasználásra és arra, hogy a lehetőségekhez képest a legnagyobb hozzáadott értéket érjük el, az értékláncból a legnagyobb részt realizálhassuk, így hatékonnyá téve a szervezetünk működését.

Ügyfeleinkkel személyes kapcsolatot ápolunk, fontosnak tartjuk a rugalmasságot. Igény szerint szakmai tanácsadással is állunk rendelkezésükre. A napi kommunikációt megrendelőinkkel elektronikus úton bonyolítjuk, így kívánjuk minimalizálni az üzletvitelhez kapcsolódó költségeket, és kímélni környezetünket. Elektronikus levelekre 24 órán belül válaszolunk!

Vállalkozásunk egyik alappillére a rövid szállítási határidő. Budapest egész területén díjmentes a kiszállítás, más településekre pedig rendkívül kedvező áron szállítunk. A rendelkezésre álló termékeket másnapra házhoz szállítjuk az ország egész területén, vagy akár a környező országokba rövid határidővel.

Ügyfeleinkkel szemben és a minőség iránt – hogy egy kis szójátékkal is éljünk – elkötelezettek vagyunk. Alapelvünk, hogy olyan kiszolgálást nyújtsunk, mint amilyet mi magunk is elvárnánk.

Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk ügyvezető-tulajdonosa 2012-ben elnyerte Az Év Fiatal Vállalkozója címet. Ez az elismerés megerősített bennünket abban, hogy Magyarországon érdemes vállalkozni, és el lehet érni valódi sikereket.