KÖTÉLTECHNIKA
koteltechnika.hu
iso iso A Logo
Kosár megtekintése
Kosár tartalma:
{{products.length}} Termék
RS4000 kétrészes

RS4000 kétrészes

Polytex Poliészter teherrögzítő heveder
Hazai minősítés: ÉGMI T/53/2000
Közúti-, vasúti-, légi- és vízi úton történő szállítás folyamán minden sebesség- és irányváltoztatásnál a rakomány tömegétől függően olyan erők (energiák) lépnek fel, amelyek rögzítés nélküli vagy szakszerűtlenül rögzített rakomány csúszását, felborulását, illetve elgördülését okozhatják. A rakományrögzítés az ún. lefeszítéses rakományrögzítésnél a rögzítők terhen való átvezetésével és a szállítóeszköz rakfelületére történő feszítésével valósul meg – a sokszorosára növelt súrlódó erők következtében.

Rakományrögzítőink 100%-os poliészter hevederanyagból készülnek. A megengedett feszítőerőt a bevarrt etiketten kívül a hevederbe szőtt hosszanti csíkok száma is megadja, tonnában. Ezen túlmenően színkód is utal a feszítő erőre. Termékeink legfontosabb adata az leggyakrabban használt alaphossz, de a Tisztelt Megrendelő igénye szerint bármilyen hosszban vállaljuk az elkészítését nettó 300 Ft/m –ért. Élvédő funkciónak igény esetén tudunk biztosítani tűzoltócsövet, mely segítségével növelhető a heveder élettartalma.

A kétrészes termékeink egy hosszú beakasztó szerelvényű és a feszítőracsni/beakasztó szerelvényekkel ellátott 0,5 m hosszúságú rövid ágakból áll.

Heveder szélesség35 mm
Megengedett húzóerő2000 kg
Színkódzöld szín
Alaphossz4 m
Ár 3.700 Ft

Az áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák és forintban értendőek.